085 - 130 42 61

We bieden

Grey Valley is een incubator voor 'vergrijzing'-start-ups waar bedrijven die zich richten op producten en diensten voor ouderen elkaar én een netwerk van ondersteuning vinden.

onlinewinkelen50+

Ecosysteem

Grey Valley is een fysieke plek van ruim 1000 m2 op de Dutch Tech campus in Zoetermeer waar essentiële zaken samenkomen:

  • Ondernemers, organisaties met ideeën, concepten en plannen
  • Een hele hoop kennis over de doelgroep
  • Investeerders, relevante en waardevolle partners

De combinatie van deze ingrediënten zorgt voor een vruchtbaar ecosysteem voor je (early stage) start-up om zich te ontwikkelen.

foto1

All-in kantoorruimte

Alleen, als duo of met een hele club: er zijn in Grey Valley passende kantoorruimtes voor allerlei gezelschappen. De gloednieuw ingerichte ruimtes variëren in grootte tussen 15 en 30 m2, zijn voorzien van razendsnel internet en baden in het daglicht. 

Wanneer je huurt bij Grey Valley krijg je meer dan alleen de vierkante meters van je eigen kantoor. Zo is er een keuken inclusief state-of-the-art koffiemachine, zijn er diverse co-working areas om aan te landen en kun je inspiratie opdoen met de krant in een relaxte fauteuil. Je bent ook van harte welkom om een vergadering of workshop te houden in de daarvoor ingerichte ruimtes. 

Maar er is meer. Het meest waardevolle van huren bij Grey Valley is dat je deel uitmaakt van ons ’50+ ecosysteem’. Dat wil zeggen dat:

  • je professionele netwerk een flinke uitbreiding krijgt
  • je door ervaren rotten in de markt van Bureauvijftig wordt gecoacht op je strategische koers 
  • je producten kunt testen in een ‘living lab’ binnen een van de organisaties van de Fundis Group
  • je snel en doelgericht een idee kunt lanceren via het netwerk van Monuta Ontzorgt
Bureauvijftig Strategie

Inspiratiesessies

Er zijn regelmatig inspiratiesessies waarin interessante inzichten over de vijftigplus doelgroep gedeeld worden door Grey Valley ondernemers. Deelnemen? Houd onze blog in de gaten voor het actuele aanbod!

Stuur ons een mail

Contactformulier

Contactgegevens

Grey Valley Incubator
Werner von Siemensstraat 13
2712 PN Zoetermeer

T. 085 – 130 42 61
E. info@greyvalleyinc.nl

Grey Valley Incubator